VAD ANVÄNDARE GILLAR BÄST

En lösning för det obeboeliga:

Gör alla ställen som tidigare var utan sanitära rörsystem beboeliga på riktigt. Inga fler långa våta eller mörka utflykter till kommunala toaletter eller uthus. Enheten skapar en luktfri och kontinuerligt genomluftad boyta.

Ekonomisk problemlösare:

Kan öka den gamla eller otillräckliga septiktanken hemma. Spara tusentals kronor genom att inte behöva installera en ny septiktank. En ”Air Head”-toalett klarar enkelt två personers behov på heltid.

Luktfri:

Vårt system skapar en luktfri kompost. Genom att inte kontamineras av urin, kommer det fasta avfallet att brytas ner utan starka lukter, precis som hästgödsel när det har torkat.

En design du är van vid:

Eftersom ”Air Head” mer liknar en standardtoalett än någon annan komposttoalett, krävs minimal tid av tillvänjning för gästerna. Med detaljer som en riktig toalettsits med lock, handtag för spolning och toalettstorlek, är den designad för att likna en vanlig toalett och bidrar till att bibehålla välbekanta personliga vanor. Den ultra-effektiva ”Air Head” är inte svår att använda. Medan däremot icke-åtskiljande komposttoaletter måste byggas större för att de är ineffektiva, och kräver extra bulkmaterial för att absorbera överflödig vätska.
”Air Head” är liten och samtidigt effektiv.

Inget urin som rinner över:

Icke-åtskiljande komposter klarar ofta inte mängden urin som många gäster producerar. Eftersom vårt system skiljer urinen från komposten, kan den aldrig svämma över av vätska. Töm bara urinflaskan eller anslut den till ett avlopp.

Den mest kompakta i världen:

”Air Head” är lite mindre till storleken än en standardtoalett. Det ultra-effektiva kompostkärlet hanterar allt avfall direkt under toalettsitsen. Enheten kommer att få plats på befintligt utrymme avsett för toalett och på så sätt behöver man inte bygga om. Den får också plats i garderober, källare, verkstäder… överallt.

Lite eller ingen ström behövs:

Enheten har en 12-volts fläkt som kontinuerligt drar 0.06 ampere.  En liten solpanel kan köpas separat, vilket skulle eliminera strömförbrukningen, som annars använder 230v adapter.

Enkel att installera:

Installationen är lätt att göra. Skruva den i golvet och installera ventilation och koppla in fläkten. Det är inte nödvändigt att bygga om toalettutrymmet för att installera ”Air Head”-toaletten.

Miljövänlig:

Vårt system är vänligt mot miljön – den använder inga farliga kemikalier och sparar på våra värdefulla vattentillgångar.